104
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-104,stockholm-core-2.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-14

Minusta

Kuva: Kerttu Penttilä

Olen Eve, oikealta nimeltäni Eeva Kiviniemi. Taivaanrannanmaalari, joka haluaa pelastaa maailman. Toimittaja, joka esittää kirjastonhoitajaa. Introvertti, joka tulee paremmin toimeen eläinten kuin ihmisten kanssa. Epäkäytännöllinen säätäjä, joka rakastaa tv-sarjoja, kirjoja ja talviuintia.

Ennen muuta olen indiekirjailija. Olen julkaissut kaksi Turkuun sijoittuvaa Kati Berg tutkii -sarjan dekkaria. Esikoinen, Joki (2020) on kirjoitettu yhdessä Taina Pietikäisen kanssa. Toisinkoinen, Ahne (2021) on minun kirjoittamani. Parhaillaan kirjoitan sarjan kolmatta osaa. Kati ja minä seikkailemme Turussa.

Sielunsisareni ja mielikuvitusystäväni Kati Berg on impulsiivisempi, rohkeampi, anarkistisempi, hauskempi, villimpi, kypsempi, kiinnostavampi, yllättävämpi, sosiaalisempi ja viisaampi versio minusta. Siksi Katin kanssa on hauskaa, ainakin minulla on. Katilla ja minulla on yhteinen missio: välillä tuntuu, että tämän sinisen pallon pelastaminen on meidän kahden harteilla.

Bloggarina periaatteitani ovat reiluus, eettisyys ja ekologisuus. Even valinnassa aiheiden kirjo on hyvin laaja. Innostun monenlaisista jutuista. Huomaan usein kirjoittavani asioista, jotka ovat tavalla tai toisella marginaalissa. Kirjoitan aina asioista ja ihmisistä kunnioittavasti. Haluan löytää hyvää ja löydän myös!

Ota ihmeessä yhteyttä! evenvalinta@gmail.com

aa
aa